Coach Product Care

#310 Coach Leather Cleaner
SOLD

#311 Coach Leather Moisturizer
SOLD

#312 Coach Fabric Cleaner
SOLD

SOLD

31 comments:

Anonymous said...

Hi there. Do u still have the Coach Fabric cleaner? If ada, i nak order 1 from u. emel me at rubby.azrol.danish@gmail.com ya. Thanks!

Sooyaree said...

Yup, we do!

ctm.zainal said...

Mama Aiyu, is there any product yang blh kluarkan ink ball pen kat leather?? My mom bought a leather handbag and ada orang dengki khianat conteng hangbag dia dengan ball pen.. Stok tonyoh baeeek punya.. This Coach Leather cleaner ni blh hilangkan kesan contengan tu tak??

Sooyaree said...

CTM,
Kalau kesan pen dengan kadar khianat tu I tak sure pulak. Tapi kalau macam light stain tu memang boleh la. Kalau too deep I rasa memang tak boleh diselamatkan kot :(

Dusty Pixie said...

hai, coach leather cleaner masih available ke?

Sooyaree said...

Hi Dusty Pixie,
Coach Leather Cleaner masih ada, ready stock di Malaysia :)

Dusty Pixie said...

Hi, may i know whether leather cleaner is still available or not?
thanks!

Sooyaree said...

Hi Dusty Pixie,
Coach Leather Cleaner masih ada, ready stock di Malaysia :)

Anonymous said...

email me .
Cherriec@hotmail.my

i want the fabric cleaner

Sooyaree said...

Email sent :)

Anonymous said...

hi,coach leather cleaner masih ada?how much ye the price..tq

Sooyaree said...

Hi there,

Ada lagi, 2 leather & 2 signature fabric cleaner. RM 88 each :)

Siti Noraisyah said...

Hai... boleh x leather cleaner ni hilangkan kesan minyak kt leather bag? Can u email me the price please.. tq..

mshoney6583@gmail.com

Sooyaree said...

Hi Siti,
Kesan minyak tu I tak sure la dear, so far I pakai untuk dirt camtu je.

Anonymous said...

hi..coach fabric cleaner ade tak? email me hayra07@gmail.com

Sooyaree said...

Kita dah email :)

nursabrina idrus said...

Coach leather cleaner & moisturizer still ada? Pls email me

nursabrina idrus said...

Coach moisturizer & cleaner masih ada? Pls email me

Sooyaree said...

Kita ada Coach cleaner je, for both fabric and leather. Moisturizer takde. I tak dapat e-mail you, pasal your link is to your blog, and there is no email address there.

Anonymous said...

Hi, can I know the fabric cleaner still available? Please email me at renix_teh@hotmail.com
Thanks :)

Sooyaree said...

Hi,
We've e-mailed you :)

ealyana said...

Hi sooyaree...

leather cleaner n Moisturizer ade lagi x? email me the price pls. ealyana@gmail.com

tq :)

Sooyaree said...

Hi Ealyana,

Kita dah reply email :)

sweetdiena@gmail.com said...

hi,

ada lg tak coach cleaner nih..

pls email me details price, tq

inna.mdali@gmail.com

Sooyaree said...

I dah e-mail :)

Anonymous said...

hi,

can it be used on leather jackets as well? how much per bottle? pls email me the details ya.. tq

sitimastura@gmail.com

Sooyaree said...

Mastura, I dah email you :)

Anonymous said...

Hi sis,coach leather cleaner ada lg tak? kalau ada brp rm? Sy nk 1 je.email: figwortmira@ hotmail.com

Sooyaree said...

Kita dah email :)

sienling said...

Hi pls send me the price for the coach fabric cleaner

sienling87@hotmail.com

Sooyaree said...

I am afraid we do not carry this product anymore. Please let us know if we can assist you further, thanks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...